Werkzaamheden Vondellaan

18 september 2019

In de nacht van 2 op 3 oktober worden er werkzaamheden verricht aan de Vondellaan. De omwonenden worden hierover per brief geïnformeerd, lees de inhoud van deze brief hieronder:

Binnenkort brengt aannemer Sjouke Dijkstra bij u in de straat nieuw asfalt aan. In deze brief leest u meer over deze werkzaamheden.

Een deel van het wegdek van de Vondellaan is aan nieuw asfalt toe. Het gaat om de Vondellaan tussen de Henriëtte Roland Holststraat en de Van Iddekingeweg. Op woensdag 2 oktober haalt aannemer Sjouke Dijkstra de oude asfaltlaag weg en brengt nieuw asfalt aan. Er wordt gewerkt vanaf 19.00 uur tot uiterlijk 06.00 uur op donderdag 3 oktober.

Straat afgesloten
Tijdens de werkzaamheden is de straat afgesloten voor het verkeer. Een omleiding is met borden aangegeven. De parkeervakken naast de weg zijn tijdens de werkzaamheden niet toegankelijk. Maar als u de auto niet gebruikt tussen 2 oktober 19.00 uur en donderdag 3 oktober 06.00 uur kan deze gewoon in het parkeervak naast de weg blijven staan.
De stoepen blijven open voor voetgangers en ook de huizen zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar. De aannemer zet zich in om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Toch zal het weghalen van de oude asfaltlaag in de straat goed te horen zijn. Naar verwachting is het werk bij u in de straat op donderdagochtend 3 oktober om 06.00 uur klaar.

Informatie
Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie? Neemt u dan contact op met Jan Jaap Gorter van de firma Sjouke Dijkstra (06) 12 96 42 88.