Lentekriebels 2023 – Gezellig samen doen!

16 april 2023

Zaterdag 15 april jl. was het weer Lentekriebels. Elk jaar weer gezellig!   Het was een beetje frisser dan de dag ervoor, maar de weergoden waren ons goed gezind. Het bleef droog tot het werk klaar was.

Om 10.00 begonnen we met drinken en wat lekkers van Anneke. Zelfgemaakte chocolate chip cookies. Mjom, mjom, mjom…koekjes van Anneke zijn altijd heerlijk!  Kom ze maar eens proeven in het MFC PC Hooftlaan 1.

   

Er waren wat minder mensen dan gehoopt, maar met de groep van 15 mensen hebben we een heleboel troep uit de wijk gehaald. Streven was 5 volle vuilniszakken en dat hebben we in een paar uur gehaald. Zoals elk jaar deden we wie de raarste “schat” vond.  Team Evelien vond eerst een ring, toen een hartje…een croissantje en daarna een roze kunststof roos. Het leek wel Valentijn :-). Een ander team overtrof dat toch met een vaper en een leeg doosje erectiepillen.

Na 2 uur vuilgrijpen, sloten we het ochtendgedeelte af met een lekkere  lunch die wederom door Anneke was verzorgd.  Bedankt allemaal voor jullie hulp!

Benieuwd naar het middagprogramma – Sneeuwklokjes redden?  Lees hier meer!