FIFA 2020

20 juli 2020

Update!

De openluchtbioscoop en het FIFA toernooi in het Hendrik de Vriesplantsoen gaan definitief door!

Afgelopen dinsdag 18 augustus was er de laatste persconferentie van het kabinet over de huidige stand van zaken omtrent corona (COVID-19). Daardoor was nog even spannend of activiteiten buiten wel door mochten gaan, maar gelukkig kan dat nog. Wel werd nogmaals benadrukt dat de anderhalve meter regel van belang blijft.

Zaterdag is er kans op een buitje maar naar alle waarschijnlijkheid is het overwegend droog. Genoeg reden om de bioscoop en het FIFA toernooi door te laten gaan lijkt ons. Wij zorgen dat zowel de openluchtbioscoop en het FIFA toernooi coronaproof plaats kunnen vinden. Met afzetlinten creëren we plekken om de 1,5 meter waar te borgen en we zorgen dat er desinfectant voor de handen aanwezig is.

 

Tot zaterdag!


Denk jij de beste FIFA 20 speler van Zuid te zijn? En wil jij je wijkgenoten graag uitdagen in een toernooi? Dat kan!

Op zaterdag 22 augustus organiseert Platform De Wijert samen met WIJ de Wijert een FIFA 20 toernooi voor jongeren van 10 tot en met 17 jaar uit Zuid! 

Het toernooi vindt plaats in het Hendrik de Vriesplantsoen van 16:00 tot 19:00 uur.

De voorrondes worden gespeeld op 32 inch tv’s, en de finale wordt live gestreamd op een groot scherm! Alle uitslagen worden tijdens het event bijgehouden op het grote scherm. Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 (PS4). Publiek is welkom om te komen kijken en om je aan te komen moedigen.

Heb jij zin om mee te doen? Geef je dan op bij één van de jongerenwerkers van WIJ of via Instagram @jongerenwerkdewijert! Geef je snel op want er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen. De 3 beste spelers krijgen een leuke attentie.

Bij slecht weer wijken we uit naar MFC Helpman/ De Wijert (P.C. Hooftlaan 1). Hou voor de definitieve locatie deze pagina goed in de gaten.

Voor en na dit FIFA 20 toernooi is er een bioscoop op dezelfde locatie, kom hier vooral ook naar toe. Kijk voor alle bioscoop info op: www.wijert.nl/bioscoop-2020

FIFA 20 toernooi is vanuit de buurtsamenwerking Wijkdeal De Wijert