Agenda

jun
21
vr
Buurt BBQ & Midzomerfeest op 21 juni! @ MFC De Wijert / Helpman
jun 21 @ 17:00 – 20:00

Neem op vrijdag 21 juni tussen 17:00 en 20:00 uur je eigen lapjes vlees, vleesvervangers, groenten, salades, stokbrood en of sauzen mee naar het MFC! Of natuurlijk iets anders goeds te eten wat bij jouw perfecte barbecue hoort. Wij zorgen dat de barbecues heet klaarstaan en dat de drankjes gekoeld zijn.

Wij hebben 4 mannen met 3 gitaren uitgenodigd die samen als Wandering Fire door het leven gaan. Deze band zal het erg goed doen tijdens de BBQ in de buitenhuiskamer. Natuurlijk zorgen wij dat er barbecues (ook halal) aanwezig zijn en bordjes en bestek waar je je eigen gebrachte voedsel heerlijk mee op kunt eten. Iedereen is welkom van jong tot oud. Neem mee waar je zin in hebt behalve de drankjes. Deze dienen gekocht te worden bij het MFC De Wijert. Heb je geen zin in een barbecue maar wil je wel lekker mee komen genieten van de fantastische muziek en een drankje dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom.

Aan de kids is ook gedacht, want vanuit de speeltuincommissie is op hetzelfde moment het midzomerfeest. Dit spektakel voor de kinderen duurt van 17:00 tot 19:00 uur in de speeltuin achter het MFC De Wijert. Het thema is: wind, water, aarde & vuur.

Voor iedereen is er dus wat te doen dus op 21 juni. De buurt BBQ en het midzomerfeest is een samenwerking tussen Wij De Wijert, de Speeltuincommissie, MFC De Wijert, Platform De Wijert en Wijkdeal De Wijert. Jezelf aanmelden is niet nodig.

We hopen je te zien op 21 juni in het MFC De Wijert!

jul
13
za
Openluchtbioscoop 2019 @ Hendrik de Vriesplantsoen
jul 13 @ 13:00 – 23:45
sep
28
za
Burendag @ De Wijert
sep 28 @ 14:00 – 17:00
okt
8
di
Openbare bestuursvergadering Platform De Wijert @ MFC De Wijert / Helpman
okt 8 @ 19:00 – 21:00

Het doel van de openbare vergaderingen is om bewoners uit De Wijert op een laagdrempelige manier mee te laten denken en praten over onze wijk. De openbare vergaderingen zijn een succesvolle manier om met de wijk in gesprek te gaan. De vergaderruimte in het MFC zat tot nu toe alle vergaderingen goed vol. De gasten die er waren hebben erg positief op deze open vorm van overleg gereageerd. Een aantal gasten was er om kennis te maken met het bestuur van Platform De Wijert en andere gasten wilden graag wijk gerelateerde zaken bij ons op de agenda hebben of met ons bespreken.

Omdat wij als bestuur ook graag met de wijk in gesprek willen, gaan wij door met deze openbare wijkvergaderingen. Dus heb jij een vraag aan het bestuur, wil je kennis met ons maken, of wil je iets op de agenda van het bestuur of de wijk zetten meld je dan aan. De plaatsen zijn namelijk beperkt. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@wijert.nl. Geef vooraf door wat je graag met ons wilt bespreken voor de wijk.

nov
30
za
Sinterklaasfeest 2019 @ MFC De Wijert / Helpman
nov 30 @ 13:30 – 15:00