Sinds 9 mei heeft De Wijert een Silly Walk zebrapad

10 mei 2019

Op 9 mei was het zover, de officiĆ«le opening van het Silly Walk zebrapad. In een lange Silly mars van zo’n 450 kinderen van de Brederoschool werd er gemarcheerd naar het Silly Walk zebrapad. Daar waar de nieuwe wijkwethouder Glimina Chakor stond te wachten om het zebrapad te openen.

Initiatiefnemer Dennis Broekema heette de kinderen en de gekomen gasten van harte welkom. Hij vertelde dat dit een initiatief was vanuit Wijkdeal De Wijert en dat hij verheugd was dat het tweede Silly walk zebrapad van Nederland in De Wijert is gekomen. Daarna gaf hij het woord aan de wethouder die dit een prachtig initiatief vindt en Dennis hartelijk bedankte. Vervolgens nam Marike Venema, de directrice van de Brederoschool, het woord en vertelde dat alle klassen van de school hun eigen Silly Walk hebben bedacht.

Er werd afgeteld van 10 naar 0 om het doek van het bord van het zebrapad te onthullen. Onder luid applaus is het Silly Walk zebrapad geopend. Er was veel media aanwezig om verslag te doen van deze feestelijke happening.

De uitgelichte foto is van: 112 Groningen

Veel leuke verslagen, foto’s en video’s van de aanwezige pers vindt u hier:

RTV Noord

OogTv

Dagblad van het Noorden

Groninger Gezinsbode

Sikkom

Wijkdeal De Wijert

Nu.nl

112 Groningen