Menso Alting College – 7 juni – BBQ en saladebuffet voor de wijk.

9 juli 2024

Vrijdag, 7 Juni, 2024.

Zoals gebruikelijk hadden leerlingen en hun begeleiders weer een geweldige maaltijd voor bewoners uit de Wijert voorbereidt. Omdat dit de laatste keer vóór de zomervakantie was, hadden ze dit keer buiten een picknickachtige setting gemaakt met barbecues en een saladebuffet .

Onder leiding van leraar Gert Pool werden de Barbecues aangestoken .Na het gebruikelijke voorwoord van Gert konden de gasten uit de buurt zich eerst tegoed doen aan de overheerlijke salades en fruitsalade. Daarna was het de beurt aan de geweldige sticks, hamburgers en wat al niet meer. Op en top gezelligheid en uiteindelijk iedereen een rond gevuld buikje.
 
Als blijk van waardering mocht men een vrijwillige bijdrage in de pot doen. Dit is dan weer bestemd voor het volgende etentje. Gezelligheid met elkaar, de leerlingen leren hun vaardigheden en Gert Pool kan deze vaardigheden dan in de praktijk beoordelen. Win win win!

Namens de leerlingen en leraren van het Menso Alting college een hele fijne vakantie toegewenst en graag tot september bij het volgende etentje.

Uw verslaggever, Ronald Bakker