Winterconcert – zondag18 dec. in de San Salvatorkerk (hora. sic 102)

18 november 2022

Wat: Winterconcert door het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor (NNOOK) uit Groningen in samenwerking met Vocalgroup The Evergreens en het ensemble Barcarolle

Wanneer: Zondag 18 december a.s. van 14.30 tot 17.00 uur. De zaal is open om 14.15 uur.

Waar: San Salvatorkerk Hora Siccamasingel 202 

 

Winterconcert

Na een paar jaren van stilte zal het Noord Nederlands Opera- en Operettekoor, in aanloop naar de kerstdagen, op zondagmiddag 18 december, aanvang 14.30uur een Winterconcert geven. Voor de locatie is de San Salvatorkerk, Hora Siccamasingel 202 te Groningen gekozen. Het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor zal dit concert samen met Vocalgroup The Evergreens en het ensemble Barcarolle gaan verzorgen.

De toegangsprijs aan de kassa van de San Salvatorkerk op zondag 22 december is € 12,50. In de voorverkoop, die op de woensdagen 8 en 15 december zal zijn, is de prijs € 10,00. De voorverkoop is in het MFC de Wijert, P.C. Hooftlaan 1 te Groningen en zal tussen 14.00 en 16.00 uur zijn.  Ook kunt u kaarten reserveren via de mailadressen gpostema@ziggo.nl en hvosd@ziggo.nl of per telefoon bij de nummers 050-5770807 en 0641910435.

Voor de muziekliefhebbers uit Helpman, Corpus den Hoorn, Coendersborg en de Wijert is dit een mooie gelegenheid de kaarten vlak bij huis af te halen.

Op vertoon van uw toegangskaart in de kerk, krijgt u van ons het programmaboekje en een gratis consumptiebon uitgereikt.

Het NNOOK is een gemengd koor, bestaande uit 35 leden en staat onder leiding van dirigent Arnold Jonker en wordt begeleid door de vaste repetitor Hessel bij de Leij

De VOCALGROUP THE EVERGREENS, bestaat uit ongeveer 20 leden en staat ook onder leiding van dirigent Arnold Jonker.

Het Ensemble Barcarolle is een groep enthousiaste mensen die naast het zingen in koren ook de ambitie hebben in een kleine bezetting te zingen. Barcarolle zingt van Wenen tot Broadway. Het ensemble staat onder leiding van Cas Straatman.

De koren zullen, voor de pauze, prachtige opera, operette en musical liederen ten gehore brengen en na de pauze bekende, maar misschien ook minder bekende liederen in de kerstsfeer, met als afsluiting een samenzang met alle bezoekers.