De Wijkdealpartners vrolijken Goede Vrijdag op met Bloemen, Muziek en Beweging!

4 april 2020

Op Goede Vrijdag 10 april van 13 tot 16 gaan we met Joris en zijn Draaiorgel bloemetjes door de wijk brengen. Wij willen zo alle bewoners laten weten dat wij aan hen denken in deze moeilijke Coronatijd. Met een muzikale noot en een bloemetje willen we bewoners opvrolijken die het nu moeilijk hebben. Eigenaar Martin van Bloemenmozaïek aan de van Lenneplaan, heeft de bloemen speciaal voor ons besteld, opgehaald en voor een vriendenprijsje geleverd, een prachtig gebaar naar de wijk!

Ken jij zelf iemand in De Wijert die een bloemetje en wat aandacht nu extra goed kan gebruiken? Dan leggen we namens Wijkdeal de Wijert bij deze mensen een bloemetje van Bloemenmozaïek voor de deur. Graag naam en adres doorgeven via het Fruitcafé via dennis@fruitcafe.nl of bel maandag t/m tussen 9:00 en 13:00 uur met 06-1715 0041.

Studente Adriana Overgoor zal jullie uitnodigen om te blijven bewegen, ook als je thuiszit. Haar slogan is: Bewegen met plezier raakt een belangrijke spier. ’n Glimlach op je gezicht kost immers niks.

Dus hoor je het draaiorgel? Ga op je balkon of in de tuin staan, open een raam en zing of beweeg mee!

Tot vrijdag 10 april.  De organisatoren van Vrolijke Vrijdag.