Sinterklaasfeest De Wijert

26 november 2021

 

 

 

18 november 2021

 

Beste ouders / verzorgers,

Ik heb vol spanning naar de laatste persconferentie gekeken. Wat ben ik blij dat ik kan melden dat ik met mijn Pieten gewoon naar De Wijert kom voor het grote Sinterklaasfeest! De nieuwe maatregelen hebben gelukkig geen gevolgen voor dit kinderfeest. Met de nadruk op kinderfeest, want alleen de opgegeven kinderen mogen meedoen met het Sinterklaasfeest in het MFC.

Breng je kind(eren) tussen 12:00 en 12:15 naar de hoofdingang van het MFC De Wijert (P.C. Hooftlaan 1). Hier worden de kinderen opgevangen door vrijwilligers en professionals van de organisatie. Zowel iedereen van de organisatie als mijn Pieten en ik zijn dan met een coronatoegangsbewijs gecontroleerd.

Kinderen jonger dan 13 jaar hoeven geen corona-toegangsbewijs te laten zien en ouders mogen niet naar binnen dit jaar. Daarom zal de organisatie ook NIET om een coronatoegangsbewijs vragen aan de ouders/verzorgers en kinderen bij het brengen.

Om 13:50 gaat het hek links naast het MFC open, dan kunnen jullie op het plein van het MFC wachten op de kinderen, die rond 14:00 uur samen met mijn Pieten en mijzelf naar buiten komen.

Het coronavirus is helaas nog niet verdwenen, hou hier rekening mee bij het brengen en halen van je kinderen. Houdt gepaste afstand tot elkaar en vermijd de drukte.

Tot zaterdag 27 november!

Hartelijk groet,

Sinterklaas12 oktober 2021

Hij komt hij komt, die lieve goede sint! Speciaal voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar uit De Wijert & Helpermaar komt hij naar het MFC De Wijert!

Zaterdag 27 november is het zover! Dan komen de Sint en zijn pieten samen met de COOLKIDS naar De Wijert. Tussen 12:30 en 14:30 uur wordt het weer 1 groot feest! De kids krijgen een hele gave show met dans, muziek, pepernoten, cadeaus en heel veel meer in het MFC De Wijert (P.C. Hooftlaan 1).

Het sinterklaasfeest is gratis toegankelijk voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar die wonen in De Wijert en Helpermaar. Het feest is alleen bedoeld voor de kinderen. Ouders mogen het MFC dit jaar helaas nog niet naar binnen bij het sinterklaasfeest. Maar vrijwilligers en betaalde krachten begeleiden bij de ingang van het MFC de kinderen waar ze goed worden opgevangen. Aanmelden is noodzakelijk!

Geef je kinderen op VOOR 1 november, dit kan op 2 manieren:

  1. Dit kan door een e-mail te sturen naar: sinterklaas@wijert.nl of door de strook uit de sinterklaaskrant in te vullen en in de brievenbus van het MFC De Wijert / Helpman (P.C. Hooftlaan 1) te stoppen.
  2. Wanneer u Sinterklaas wilt mailen geef dan de volgende informatie op: naam kind(eren), leeftijd(en), jongen(s) / meisje(s), naam ouders/verzorgers, uw postcode, uw telefoonnummer, en een eventuele bijzondere gebeurtenis van het kind / de kinderen. Dat laatste kan gebruikt worden door Sinterklaas om uw kind in het zonnetje te zetten.

In de sinterklaaskrant staat ook een prachtige kleurplaat die Sinterklaas graag van alle kinderen die naar het feest komen ontvangt. Heeft u extra kleurplaten nodig? Stuur dan een e-mail naar sinterklaas@wijert.nl en we zorgen dat u extra kleurplaten thuis in de brievenbus krijgt.

 

 

 

 

Corona disclaimer

Wegens het coronavirus leven we momenteel in een wat onzekere tijd. Dit brengt voor ons allemaal lastige dillema’s mee. Maar we doen er alles aan binnen wat mogelijk is om er ook dit jaar voor de kinderen weer een prachtig feest van te maken.

Op het moment van publicatie van dit artikel is het zo er voor de kids helemaal geen beperkingen zijn op het feest. Echter als het feest eind november plaatsvind kan de wereld er al weer heel anders uitzien en kunnen er hele andere maatregelen van kracht zijn. We zullen de dan geldende maatregelen hanteren en u per mail of telefonisch op de hoogte stellen.

 


 

Het sinterklaasfeest wordt georganiseerd door Sinterklaascomité De Wijert en ondersteund door WIJ De Wijert, het MFC De Wijert / Helpman en is vanuit de buurtsamenwerking Wijkdeal De Wijert. Op het sinterklaasfeest in De Wijert is het privacybeleid van Platform De Wijert van toepassing. Er kunnen tijdens het feest video’s en foto’s van uw kinderen worden genomen, heeft u hier bezwaar tegen laat ons dit dan weten via de mail op sinterklaas@wijert.nl