Sinterklaasfeest De Wijert

14 oktober 2019

Hij komt hij komt, die lieve goede sint! Speciaal voor de kinderen van De Wijert & Helpermaar komt hij naar het MFC De Wijert!

Zaterdag 30 november om 13:00 uur is het zover! Dan komen de Sint en zijn pieten naar De Wijert. Tussen 13:00 en 15:00 uur wordt het weer 1 groot feest! Met de Muziekpiet, de Goochelpiet, Pietje precies en natuurlijk de Hoofdpiet komt Sinterklaas naar het MFC De Wijert.

Het grote sinterklaasfeest is voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar die wonen in De Wijert of Helpermaar. Het feest is alleen bedoeld voor de kinderen. U mag uw kind daarom vanaf 12:45 in het MFC De Wijert komen brengen en u mag het laatste deel van het feest meemaken om 14:45 uur. Uw kind wordt goed opgevangen en verzorgd door vrijwilligers en professionals. Sinterklaas kan maximaal 100 kinderen ontvangen en cadeautjes geven. Daarom is het van belang dat de Sint weet wie er komt. Aanmelden moet voor 9 november en kan op 2 manieren:

Dit kan door een mail te sturen naar: sinterklaas@wijert.nl of door de strook uit de sinterklaaskrant in te vullen en in te leveren bij De Entree van WIJ De Wijert. Indien de entree van WIJ De Wijert gesloten is kunnen de bonnen bij het beheer van het MFC De Wijert in worden geleverd (P.C. Hooftlaan 1, Groningen).

Wanneer u Sinterklaas liever wilt mailen geef dan de volgende informatie op: naam kind(eren), leeftijd(en), jongen(s) / meisje(s), allergieën? zo ja welke?, naam ouders/verzorgers, uw postcode, uw telefoonnummer, en een eventuele bijzondere gebeurtenis van het kind / de kinderen. Dat laatste kan gebruikt worden door Sinterklaas om uw kind in het zonnetje te zetten.

In de sinterklaaskrant staat ook een prachtige kleurplaat die Sinterklaas graag van alle kinderen die naar het feest komen ontvangt. Heeft u extra kleurplaten nodig? Dan kunt u deze ophalen bij De Entree van WIJ De Wijert.

 

Het sinterklaasfeest wordt georganiseerd door Platform De Wijert en ondersteund door WIJ De Wijert & Wijkdeal De Wijert. Op het sinterklaasfeest in De Wijert is het privacybeleid van Platform De Wijert van toepassing. Er kunnen tijdens het feest foto’s van uw kinderen worden genomen.