Nieuw in De Wijert – Private Dining

26 augustus 2021

Vanaf nu kan je in Fruitcafé De Helpende Hand ook heerlijk privé uit eten. Vanaf 2 personen kunnen wij een volledig verzorgd meergangendiner verzorgen. En wat kan je dan verwachten van onze koks? Nou vrij veel, van heerlijke stamppotten met een gehaktbal tot veganistische Curry’s, maar ook Afrikaanse, Russische of Griekse gerechten draaien onze koks hun hand niet voor om. Maar alles natuurlijk altijd in overleg. Jouw wens staat bij ons centraal.

Alcoholische drankjes

Wij leveren helaas geen alcoholische drankjes bij de maaltijd. Maar verse gezonde fruitsappen, frisdrank of andere non-alcoholische versnaperingen kunnen we wel leveren. Heb jij zin om een keer in De Wijert uit eten te gaan en wil je geen drukte van anderen om je heen? Dan is private dining echt iets voor jou!

Kosten

Dat hangt helemaal af van jouw wensen, hoe meer en luxer je wilt hoe meer je betaalt. Maar onze prijzen zijn zoals altijd vriendelijk en in overleg. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Heb je speciale dieetwensen of een allergie? Ook hier kunnen wij vanzelfsprekend rekening mee houden.

Meer informatie

Kom dan eens bij ons binnenlopen aan de Werumeus Buningstraat 20 in De Wijert. Dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 10:00 en 14:00 uur. Je kunt ons dan ook bellen op: 06-2090 8361 en natuurlijk altijd een mail sturen naar: mail@fruitcafe.nl

Kom jij binnenkort privé bij ons dineren?


 

Vanaf 7 juli worden weer de normale openingstijden gehanteerd:
  • maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 14:00 uur
  • woensdag en donderdag nog extra tussen 16:00 en 17:30 voor het afhalen van een maaltijd.
U kunt vanaf nu weer terecht  voor een kopje koffie, thee en een praatje en vanaf 14 juli kunt u ook weer een hapje eten in het Fruitcafé.
De 1,5 meter afstand tot elkaar geldt nog wel en uw contactgegevens voor een eventueel bron- en contactonderzoek worden genoteerd.
Ook de sociale koelkast staat weer aan en u mag goede etenswaren die u over hebt brengen.  Het team hoopt u snel weer te zien!