Nieuw asfalt voor (fiets)wegen in De Wijert

25 april 2022

In De Wijert worden op korte termijn 3 plekken voorzien van nieuw asfalt. Waar het autowegen betreft krijgen direct omwonenden binnen enkele dagen een brief  van de Gemeente.

 


Het oost-west lopende deel van het Boutenspad (afb. 1 – achter de Papiermolen) is hard aan onderhoud toe. Op donderdag 28 april en vrijdag 29 april krijgt dit fietspad een nieuwe asfaltlaag. Een omleiding voor fietsers staat met borden aangegeven. Tijdens dit werk zal vooral het wegfrezen van de oude laag asfalt in de buurt goed te horen zijn. Op vrijdag 29 april is het fietspad aan het eind van de middag weer geopend.


 

De Hora Siccamasingel en de Nicolaas Beetsstraat krijgen in een deel van de straat nieuw asfalt.

Vanaf 2 mei worden in beide straten al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Vanaf dat moment kan er dan tijdelijk niet meer in die straten geparkeerd worden.

  • In de Nicolaas Beetsstraat wordt op maandag 9 en dinsdag 10 mei aan het wegdek gewerkt. Tijdens de werkzaamheden is de straat tussen Bilderdijklaan en de Aagje Dekenstraat afgesloten voor verkeer. Een omleiding voor fietsers en automobilisten is met borden aangegeven. (afb. 2)
  • Aan de Hora Siccamasingel, tussen Van Iddekingeweg en Jan Luykenstraat, wordt op maandag 9 en woensdag 11 mei nieuw asfalt aangebracht. (afb. 3)

 

  

Afb. 2                                                         Afb. 3