Jeugd

Sinterklaasfeest De Wijert

Hij komt hij komt, die lieve goede sint! Speciaal voor de kinderen van De Wijert komt hij naar het MFC De Wijert!

Zaterdag 1 december om 13:00 uur is het zover! Dan komen de Sint en zijn pieten naar De Wijert. Tussen 13:00 en 15:00 uur wordt het 1 groot feest! Met de Muziekpiet, de Goochelpiet, de Danspiet en natuurlijk de Hoofdpiet komt Sinterklaas naar het MFC De Wijert.

Het grote sinterklaasfeest is voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar die wonen in De Wijert of Helpermaar. Het feest is alleen bedoeld voor kinderen. U mag uw kind daarom vanaf 12:45 in het MFC De Wijert komen brengen en u mag het laatste deel van het feest meemaken om 14:45 uur. Uw kind wordt goed opgevangen en verzorgd door vrijwilligers en professionals. Sinterklaas kan maximaal 100 kinderen ontvangen en cadeautjes geven. Daarom is het van belang dat de Sint weet wie er komt. Aanmelden moet voor 1 november en kan op 2 manieren:

Dit kan door een mail te sturen naar: sinterklaas@wijert.nl of door de strook uit de sinterklaaskrant in te vullen en in te leveren bij De Entree van WIJ De Wijert (P.C. Hooftlaan 1, Groningen).

Wanneer u Sinterklaas wilt mailen geef dan de volgende informatie op: Naam kind(eren), leeftijd(en), Jongen(s) / Meisje(s), allergieën?, naam ouders/verzorgers, uw postcode, uw telefoonnummer, en een eventuele bijzondere gebeurtenis van het kind / de kinderen. Dat laatste kan gebruikt worden door Sinterklaas om uw kind in het zonnetje te zetten.

In de sinterklaaskrant staat ook een prachtige kleurplaat die Sinterklaas graag van alle kinderen die naar het feest komen ontvangt. Heeft u extra kleurplaten nodig? Dan kunt u deze ophalen bij De Entree van WIJ De Wijert.

 

MEGA Indoor Springkussen Festival voor jongeren van 11 t/m 15

Woensdag 24 oktober 2018 van 13:00 – 17:00

Martini Plaza

opgeven bij jongerenwerker Wibrand per email of Whatsapp (wibrand.brontsema@wij.groningen.nl | 06 25 63 40 78)

Voor jongeren van 11 t/m 15 jaar.

Je kan GRATIS mee maar wel even opgeven voor 17 oktober.

VOL=VOL

Ferry Pasche,
Jeugdwerker Preventie Methodieken en Jeugdbuurtwerk
Ferry.pasche@wij.groningen.nl
+316 5546 5640Meidenclub

Vanaf 11 september is er weer meidenclub in de Chillroom. 

Gezellig met meiden onder elkaar make uppen, chillen, bakken en alles wat meiden leuk vinden

Voor meiden van 10 tot 14 jaar elke dinsdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur.

KOM GEZELLIG LANGS!!!


Zoek je werk?

Je zoekt werk. Het liefst in bouw en techniek. Maar je weet nog niet precies in welk beroep? Dat kun je snel en gemakkelijk ontdekken in de Keuzecarrousel op woensdag 19 september in Groningen. Meld jij je aan op https://kansrijkberoep.nl 

Klik op de afbeelding hierboven voor vergroting.De winnaars van het FIFA 18 toernooi gehouden op 21 juli 2018 zijn:

Op nummer 1: Valentino Bonevacia, en op een prachtige tweede plaats: Benjamin Cisse, en als derde is geëindigd: Ahmed Abdo Mohammed

Wij feliciteren deze FIFA helden van harte met hun topprestatie!Even voorstellen: