Het begint weer te kriebelen…..Lentekriebels komt eraan!

12 februari 2024

LenteKriebels is de grote voorjaarsactie van Groningen Schoon Dankzij Mij. Duizenden bewoners, scholen, organisaties, bedrijven en verengingen nemen deel. Samen ruimen zij zwerfafval op en dragen ze bij aan een schone woon- en leefomgeving. De gemeente Groningen subsidieert deze jaarlijkse actie.

Iedereen kan zich weer opgeven en het aanvraagformulier invullen. Doe je mee?

  • In de Spieghelstraat en omgeving zal Nathalie van der Vechte weer een lentekriebelteam opzetten. (Datum nog niet bekend) Daar kan je je bij aansluiten –> mail dan naar Nathalie@wijert.nl o.v.v Lentekriebels. 
  • Zelf een team vormen met de straat, familie, collega’s etc. –> Meld je dan aan tussen 29 februari t/m 8 maart via onderstaande link.  Wij streven er naar dat de subsidie voor de actiedatum is overgemaakt.   het aanvraagformulier

Buiten de Lentekriebels-periode een actie opzetten?

Gedurende het hele jaar kunt u op eigen initiatief een of meerdere zwerfafvalopruimacties organiseren. Bv. Tijdens burendag of worldcleanupday. Bij tijdige aanmelding komen de MilieuStewards ook dan afvalgrijpers, afvalringen, schepnetten en/of afvalzakken brengen. In de dagen na uw actie komen de MilieuStewards de materialen en/of volle afvalzakken ophalen. Voor de volledigheid melden wij, dat hieraan geen financiele bijdragen en kosten zijn verbonden.

U kunt zich aanmelden via de site door contact op te nemen met de Milieustewards

https://gemeente.groningen.nl/groningen-schoon-dankzij-mij


Meer info over Groningen Schoon Dankzij Mij