Bewonersorganisatie Platform De Wijert zoekt algemeen bestuursleden

28 september 2021

Per direct zoekt Platform De Wijert 1 of 2 nieuwe algemeen bestuursleden. Deze vrijwilligersfunctie vraagt ongeveer 2 – 4 uur per maand van je tijd. Meer is altijd mogelijk, wat jij wilt.😊.

Platform De Wijert is de bewonersorganisatie van de wijken De Wijert en Helpermaar. Platform De Wijert informeert haar bewoners, mede-organiseert activiteiten, behartigt de belangen van bewoners en bewonersgroepen en denkt mee over de toekomst van onze wijk. Wij nemen als bestuur geen standpunt in namens de bewoners en trekken niet ten strijde. We zijn als bestuur niet voor of tegen (we kunnen als bestuur niet de stem verkondigen van 8500 wijkbewoners), maar zorgen via ons netwerk ervoor dat alle geluiden van bewoners op de plekken aankomen waar ze horen.  Voor- en tegenstanders van gebeurtenissen in onze wijk kunnen gebruik maken van onze communicatiekanalen om wijkbewoners te informeren en op te roepen mee te doen.

We zoeken algemeen bestuursleden die het belang van De Wijert graag behartigen en die het leuk vinden om in de wijk met zeer diverse bewoners en partners samen te werken.

We verwachten van een algemeen bestuurslid:

  • Deelname aan ons maandelijks overleg ( 2 uur)
  • Lezen van en reageren op mailtjes van andere bestuursleden
  • Mocht er een thema/ activiteit zijn in de wijk waar jij warm voor loopt als bewoner, dan staat het je vrij om daar als bewoner en/of bestuurder van Platform aan deel te nemen of om het mede te organiseren.

Wij zoeken iemand die:

  • Woont in De Wijert / Helpermaar met feeling voor de wijk en wat er leeft;
  • Het wijkbelang hoog in het vaandel heeft staan.
  • Graag contact maakt met bewoners en partners in de wijk.

Ons huidige team bestaat uit de enthousiastelingen:

Nathalie van der Vechte (voorzitter), Dajo Dam (secretaris),

Carolien Rahawarin (penningmeester), Lisa Rijnders (asp. algemeen bestuurslid – kascontrole)

 

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 15 oktober een mail met korte motivatie naar: info@wijert.nl.

–> Is de datum verstreken maar zou je algemeen bestuurslid willen worden, stuur vrijblijvend een mail naar ons om te kijken of er plek is.

 

We hopen van jou te horen!