Gezocht bewoners voor de organisatie van de Milieustraat 2023

5 mei 2023

7 mei 2023

Er is een besluit genomen dat de milieustraat “Huismeestersgebied” toch plaats gaat vinden. Onze voorzitter Nathalie van der Vechte zal als bewoner van dit gebied in het gat springen dat er nog is. Het was lastig om mensen te vinden die 30 minuten of meer vrij willen maken voor hun wijk. Normaliter kan een datum genoemd worden, maar nu mag dat niet. Dat zijn de regels van een milieustraat anders komt Jan en Alleman. De gekozen straten krijgen 2 weken van tevoren een flyer in de bus.

De mensen die meehelpen en de mensen die helaas niet op die datum konden bedanken we voor hun inzet. Nathalie neem contact met jullie op. Zonder deze vrijwilligers was er dit jaar geen milieustraat.

Volgend jaar is het hele Wijert gebied boven de v. Iddekingeweg weer aan de beurt. (lees de gemeente komt met containers in de straat en het is piece of koekje om van je rommel af te komen. De organisatie van zo’n milieustraat is ook een eitje. Oproep aan bewoners in dit gebied om met elkaar af te spreken in 2024 de schouders er onder te zetten.

 

6 april 2023

Zeer dringend bewoners nodig anders gaat het helaas niet door!