Geslaagde eerste maaltijdservice in het Fruitcafé

6 november 2019

Op 6 november ’19 is er in Fruitcafé De Helpende Hand iets nieuws gelanceerd, namelijk een heuse maaltijdservice waarbij mensen uit de buurt voor een schappelijk prijsje een hapje hebben gegeten of afgehaald.

In totaal zijn er 15 maaltijden voorbereid door chef-kok Marie. Ze heeft een heerlijke stamppot andijvie bereid met een lekkere gehaktbal. Iedereen was zeer tevreden en het gerecht was helemaal top. Natuurlijk serveren we niet alleen stamppot Andijvie maar in de toekomst ook andere lekkere en gezonde en verse gerechten. Wat de maaltijd service precies inhoud is dat mensen zich van te voren aanmelden en dan naar het Fruitcafé komen om hun gerecht op te eten of af te halen.

Ongeveer de helft van de gasten kwam een maaltijd afhalen en de andere helft heeft bij ons de maaltijd gezellig aan tafel opgegeten. Gezelligheid, ontmoeting en een gezonde maaltijd stonden centraal bij deze nieuwe maaltijdservice.

Het was zo dusdanig geslaagd dat we hier mee doorgaan. Voorlopig kunnen we elke woensdag op een heerlijke verse maaltijd rekenen. Wilt u meedoen? Koken, komen eten of afhalen? We staan overal voor open.

Neem voor meer informatie contact op met: Fruitcafé De Helpende Hand, T: 06-1715 0041 of mail naar: dennis@fruitcafe.nl ook zijn we elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend en kunt u tussen 10:00 en 18:00 uur bij ons binnenlopen aan de Werumeus Buningstraat 20.