Gemeente werkt aan nieuwe strategie beheer openbare ruimte – Woensdag 27 september, 09.30 – 12.30 uur: Overwinningsplein

24 september 2023

De gemeente Groningen beheert wegen, parken, speelplekken, enzovoort. Hierover zijn afspraken gemaakt met de gemeenteraad. We beheren al jaren volgens een bepaalde standaard. In de tussentijd is er veel veranderd. We hebben te maken met andere weersomstandigheden, het aantal plant- en diersoorten wordt minder en we krijgen meer aandacht voor gezond leven en bewegen. Daarom is het tijd om opnieuw naar het beheer van de openbare ruimte te kijken. Met openbare ruimte bedoelen we de voor iedereen toegankelijke plekken zoals straten en parken.

Voor we er opnieuw naar kijken, willen we graag uw mening horen. De gemeente heeft hiervoor een online vragenlijst gemaakt. Deze wordt uitgezet via ons panel. Bewoners die niet in het panel zitten, kunnen op tal van plaatsen hun mening geven. De komende weken vindt u ons op markten en bij winkelcentra. Wilt u uw mening geven, kom dan langs. Uw mening nemen we mee in nieuwe plannen voor het beheer van de openbare ruimte.

LEES MEER