Energiebespaarcafé De Wijert – dinsdag 14 maart

19 maart 2023

Er zijn een 3-tal energiebespaarcafé’s geweest die binnen een mum van tel volgeboekt waren. We hebben aangegeven dat er vraag is naar een nieuwe bijeenkomst, maar of die dit voorjaar nog gaat komen is sterk de vraag.

Niet gelukt om aan te schuiven? Maak dan gebruik van de gratis energiecoach. Deze komt op afspraak bij je aan huis en kan dan maatwerk leveren. Nog handiger! 😃

Op dinsdag 14 maart van 19:30 tot 21:00 uur is er een energiebespaarcafé bij ons in de wijk! Tijdens deze avond in Multifunctioneel Centrum De Wijert leer je samen met buurtgenoten wat je thuis kunt doen om energie te besparen. Dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu.

Samen met professionals van energiecoöperatie Grunneger Power en Duurzaam Groningen laten we kleine maatregelen en gedragsveranderingen zien waarmee je thuis direct aan de slag kunt. Je kunt ook in gesprek met een energiecoach die je tips geeft over jouw specifieke situatie. Na afloop krijg je een energietas t.w.v. 50 euro met spullen die je kunt gebruiken om thuis energie te besparen. Zien we je op 14 maart in Multifunctioneel Centrum De Wijert aan P.C. Hooftlaan 1? 

Er is beperkt plaats, dus meld je snel aan via: 

https://www.grunnegerpower.nl/evenementen/energiebespaarcafe-de-wijert/