ENERGIE EN GELD BESPAREN? don 8 juli staat de koffiekar er weer en in de avond is er een webinar!

7 juli 2021

Vorige week dinsdag was Wijkdeal De Wijert op het Hendrik de Vriesplantsoen vanuit één van haar thema’s Bouw & Duurzaamheid aanwezig met de koffiekar. Buurtbewoners konden zich onder het genot van een lekker bakkie of een flesje water laten inlichten over energiebesparende maatregelen en met welke middelen dat te bereiken is. Middels een enquête werd inzicht gegeven wat er al gedaan wordt, wat meer gedaan kan worden en wat te doen om doelstellingen te bereiken. Doe je alles in je eentje? Is het beter gezamenlijk in te kopen? Uiteraard kon men ook vragen stellen aan Marie en Dion van samenwerkingspartner Grunneger Power. Na het beantwoorden van de vragen kreeg men een leuk presentje. Een pakweg 25 bewoners maakten daar gebruik van, hetgeen gerust een succes te noemen is!

 

OP HERHALING. (geannuleerd i.v.m Corona bij Grunneger Power)

Heeft u het gemist en zit u met vragen die u beantwoord wilt zien? Dan heeft u komende donderdag 8 juli de gelegenheid deze te stellen! Tussen 14.00 uur en 16.30 uur staat de koffiekar wederom in winkelcentrum Van Lenneplaan en staat Grunneger Power u graag te woord.

 

WEBINAR ENERGIELOKET

Kunt u er niet bij zijn? Geen nood, want op donderdag 08-07-2021 gaat het Energieloket via een livestream vertellen hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken en kunt u vanuit uw luie stoel zonder gedoe maandelijks besparen op energie én vaste lasten. De webinar vertelt u hoe u subsidie kunt aanvragen voor verduurzaming en verbetering, wat voor energiebesparende mogelijkheden er zijn, ook middels advies op maat en u kunt ook vragen stellen. De webinar is tussen 19.30 uur en 20.30 uur. Opgeven kunt u zich via www.energieloket-groningen.nl/aanmelden-webinar.