Bakfiets De Wijert

1 juli 2017

Platform De Wijert heeft een bakfiets voor De Wijert aangeschaft. Vanaf heden is deze bakfiets bruikbaar voor wijkbewoners van de Wijert. De bakfiets is bestemd voor algemeen gebruik ten behoeve van bewoners uit De Wijert. En / of ter bevordering van projecten in De Wijert.

Waar de bakfiets wel voor geleend mag worden: denk hierbij aan buurt- of straatfeesten, het opknappen van openbare ruimte in De Wijert of bijvoorbeeld ter promotie van iets in de wijk voor de wijk.

De bakfiets is niet bedoeld voor: privé doeleinden zoals: boodschappen voor jezelf, verhuizingen of bijvoorbeeld klussen doen in de privésfeer.

De bakfiets lenen ten behoeve van de wijk is uiteraard kosteloos. Wel vragen we €50,- borg en sluit je een bruikleenovereenkomst met Platform De Wijert.

Wil je de bakfiets gratis lenen ten behoeve van De Wijert, dat kan heel simpel, door een mail te sturen naar: info@wijert.nl met als onderwerp: bakfiets. Geef daarbij duidelijk aan in de mail waarvoor je de bakfiets wilt gaan gebruiken en op welke datum(s) je de bakfiets nodig hebt.