70+ feest op vrijdag 3 mei jl. was zeer geslaagd!

24 mei 2024

Wat was het gezellig 3 mei!  De bewoners genoten en wij als groep organiserende wijkbewoners niet minder. Saamhorigheid, gezelligheid en goed verzorgd was wat we terugkregen.  Veel schik hadden we in de voorbereidende maanden. Op de dag zelf wat het flink aanpoten om alles goed te laten verlopen, maar de dankbare woorden en de blije gezichten van zoveel oude wijkbewoners liet ons dat helemaal snel vergeten. We genieten nog steeds na en zoveel blijheid smaakt naar meer.

Gelukkig hebben we de foto’s en film ( van Vlaiger) nog!  Klik hieronder op de 2 filmpjes!


Hieronder staat een videoreportage gemaakt door Dirk Goudberg in opdracht van seniorenmagazine Vlaiger

Dit is een videoreportage over een 70+feest in MFC De Wijert in de stad Groningen. De happening vond plaats aan het begin van de maand mei in 2024. Er waren onder meer een quiz over oud-Groningen, lekkere hapjes en zanger Marc Roelaarts die een keur aan herkenbare liedjes bracht. De bezoekers hadden het erg naar hun zin. En de feestcommissie denkt al weer na over een vervolg bijeenkomst.  

Noot: we zijn geen medewerkers van het MFC, maar wijkbewoners die veel organiseren in de wijk en voor hun activiteiten/ evenementen dan het buurtcentrum MFC De Wijert/ Helpman kiezen als meest geschikte en gezellige locatie.  Op andere, bv zomerse dagen wijken we bv. uit naar het Hendrik De Vriesplantsoen.