Kerstmarkt De Wijert

18 november 2017

Zaterdag 16 december viert De Wijert kerst, tijdens kerstmarkt De Wijert bij winkelcentrum Van Lenneplaan! Na het succes van vorig jaar, wordt de markt dit jaar nog gezelliger! Bewonersorganisatie Platform De Wijert organiseert de markt samen met flink wat lokale ondernemers, voor de hele wijk.

De feestelijke kerstmarkt markeert tevens het einde van het werk aan de nieuwe inrichting van de Van Lenneplaan, waar de afgelopen maanden hard aan is gewerkt. Dat is nu voltooid en het is prachtig geworden. Daarom zal wijkwethouder Ton Schroor op zaterdag 16 december om 12.00 uur het plein en de kerstmarkt officieel openen. U bent van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Schroor zal een plaquette onthullen die een speciale plek krijgt op het plein.

Daarna kan men genieten van allerhande lekkernijen, leuke spulletjes kopen bij de kraampjes, een gezellig spelletje doen en genieten van een prachtig kerstkoor in Dickens stijl! Ook is de kerstman aanwezig. Alle ingrediënten voor een gezellige kerstmarkt!

Om 18.00 uur wordt de markt feestelijk afgesloten met prachtig vuurwerk van Onwijs Vuurwerk.

Kerstmarkt De Wijert wordt georganiseerd door: Albert Heijn Willems, Bloemen Mozaïek, Cigo De Weijs, Lidl, Eetcounter Sip Bloemberg, Vishandel Van Lenneplaan en de Gemeente Groningen.