Fifa 19 Toernooi

14 juli 2019

Update!

De winnaar van het FIFA 19 toernooi De Wijert zijn geworden:

 

 

 

Als winnaar op nummer 1 Magan.

Op nummer 2 met zilver William

En de derde plek was voor Rodrigo

Van harte gefeliciteerd jongens!


27 juni 2019

Denk jij de beste Fifa 19 speler van De Wijert te zijn? En wil jij je wijkgenoten graag uitdagen in een toernooi? Dat kan!

Op zaterdag 13 juli organiseert Platform De Wijert samen met Bslim een Fifa 19 toernooi voor iedereen uit De Wijert! Het toernooi vindt plaats in het Hendrik de Vriesplantsoen van 16:00 tot 19:00 uur. De voorrondes worden gespeeld op 32 inch tv’s, en de finale wordt live gestreamd op een groot scherm! Alle uitslagen worden tijdens het event bijgehouden op het grote scherm. Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 (PS4). Publiek is welkom om te komen kijken en om je aan te komen moedigen.

Heb jij zin om mee te doen? Geef je dan op bij Erik Sijsling van Bslim! Dit kan door hem te mailen op: e.sijsling@hvdsg.nl of te bellen / appen op:  06 227 483 17. Geef je snel op want er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen. De 3 beste spelers krijgen een leuke attentie.

Wil jij van een plekje gegarandeerd zijn tijdens dit toernooi kom dan op 3 en/of 10 juli (tussen 16:00 en 20:30 uur) naar de chillroom in het MFC De Wijert en krijg voorrang op de deelnemerslijst!

Bij slecht weer wijken we uit naar Innovatiewerkplaats Helpman De Wijert (Van Schendelstraat 9). Hou voor de definitieve locatie deze pagina goed in de gaten.

Voor en na dit Fifa 19 toernooi is er een bioscoop op dezelfde locatie, kom hier vooral ook naar toe. Kijk voor alle bioscoop info op: www.wijert.nl/bioscoop

Fifa 19 toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Wijkdeal De Wijert


En de trotse winnaars van 2018 zijn…..

 

De winnaars van het FIFA 18 toernooi zijn:

Op nummer 1: Valentino Bonevacia

En op een prachtige tweede plaats: Benjamin Cisse

En als derde is geëindigd: Ahmed Abdo Mohammed

Wij feliciteren deze FIFA helden van harte met hun topprestatie!23 juni 2018

Denk jij dat je de beste Fifa 18 speler van De Wijert te zijn? En wil jij je wijkgenoten graag uitdagen in een toernooi? Dat kan!

Op zaterdag 21 juli organiseert Platform De Wijert samen met Huis voor de Sport Groningen een Fifa 18 toernooi voor iedereen uit De Wijert! Het toernooi vindt plaats in het Hendrik de Vriesplantsoen van 15:30 tot 18:30 uur. De voorrondes worden gespeeld op 32 inch tv’s, en de finale wordt live gestreamd op een groot scherm! Alle uitslagen worden tijdens het event bijgehouden op het grote scherm. Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 (PS4). Publiek is welkom om te komen kijken en om je aan te komen moedigen.

Heb jij zin om mee te doen? Geef je dan op bij Erik Sijsling van Huis voor de Sport Groningen! Dit kan door hem te mailen op: e.sijsling@hvdsg.nl of te bellen / appen op:  06 227 483 17. Geef je snel op want er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen. De 3 beste spelers krijgen een leuke attentie.

Bij slecht weer wijken we uit naar Innovatiewerkplaats Helpman De Wijert (Van Schendelstraat 9). Hou voor de definitieve locatie deze pagina goed in de gaten.

Voor en na dit Fifa 18 toernooi is er een bioscoop op dezelfde locatie, kom hier vooral ook naar toe. Kijk voor alle bioscoop info op: www.wijert.nl/bioscoop/

Fifa 18 toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Wijkdeal De Wijert