ZONDAGSDIENST OP 7 JULI

6 juni 2019

Op zondag 7 juli geeft Chris Alfons een zondagsdienst in de voormalige Opstandingskerk aan de P.C. Hooftlaan in de Wijert. Dit gaat hij samen doen met een paar van zijn vrienden die de band vormen en wat Gospelnummers gaan spelen.

Voordat Chris met zijn presentatietrainingen begon, gaf hij zelf al regelmatig presentaties en wilde hij een keer een presentatie gaan geven in een kerk. Een soort van zondagsdienst voor familie, vrienden en bekenden. En het liefst met een live-band!
Geen reguliere kerkdienst want hij is immers geen dominee, maar wel een dienst waardoor men geïnspireerd en gemotiveerd de komende dagen weer tegemoet kan gaan. Omdat hij geen geschikte ruimte of kerkgebouw kon vinden, werd dit plan voorlopig geparkeerd.
Dit speelde ongeveer 4 à 5 jaar geleden.

Tot eind vorig jaar….
Toen belde zijn broer hem op om te zeggen dat hij per 1 juli 2019 een kerkgebouw, de Opstandingskerk aan de P.C. Hooftlaan, kon huren. Hij is namelijk personal trainer en heeft nu zijn sportschool in een schoolgebouw aan de Multatulistraat.

 

En nu kan Chris zijn eerste zondagsdienst geven en hij noemt het “Een zondagsdienst ter ere van het leven”. Toegang is gratis maar je mag bij de collecte een vrijwillige bijdrage doen voor een goed doel.

Deuren open vanaf 15.30 uur.
De dienst begint om 16.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Daarna kun je gezellig blijven chillen en napraten onder het genot van een biertje of een wijntje. DJ Spenc zorgt voor de muziek. Om 21.00 uur gaat de tent dicht.

Locatie:
Het wordt gehouden in het Personal Training Center Totally In Shape, in de voormalige Opstandingskerk aan de P.C. Hooftlaan 48 te Groningen.

Je bent van harte welkom!