Word jij de nieuwe hoofdredacteur van Platform De Wijert?

5 juli 2022

Sinds 2015 geeft bewonersorganisatie Platform De Wijert een kleurrijke en informatieve wijkkrant uit. Zowel fysiek als digitaal wordt de wijkkrant veel gelezen en staat het vol met informatie voor en van de wijk. Een belangrijk en bovenal leuk middel om de wijk te voorzien van haar nieuws!

Wegens vertrek van de huidige hoofdredacteur, is de redactie per september op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur!

Als hoofdredacteur ben je de eerste contactpersoon voor de wijkkrant. Dit betekent dat je het contact onderhoudt met (potentiële) wijkbewoners, organisaties en adverteerders die iets in de wijkkrant willen plaatsen. Daarnaast leid je de maandelijkse redactievergaderingen die plaatsvinden in het MFC De Wijert / Helpman. In principe vinden de redactievergaderingen plaats op de eerste donderdag van de maand van 19.00 tot 20.00 uur. Mocht dat een obstakel voor je zijn, dan kan er natuurlijk overlegd worden dat dit een ander moment wordt. Je bent voor deze taak gemiddeld 2 uur per week kwijt, inclusief het vergadermoment. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding.

Lijkt het jou leuk om het stokje over te nemen van de huidige hoofdredacteur? Stuur dan gauw een mailtje naar redactie@wijert.nl en de redactie van de wijkkrant gaat graag met je in gesprek! Wil je eerst wat meer weten, mail dan ook. Kijk voor alle online versies van de wijkkrant op https://www.wijert.nl/#wijkkrant