Van Iddekingeweg van mei tot september afgesloten/ gedeeltelijk voor fietsers

29 april 2021

Alleen voor auto’s : van maandag 10 mei 07.00 uur tot en met maandag 6 september 06.00 uur is de Van Iddekingeweg afgesloten voor autoverkeer onder het viaduct van de A28 door.

Compleet gesloten: van maandag 10 mei 07.00 uur tot vrijdag 9 juli 07.00 uur gesloten +  maandag 23 augustus 06.00 uur tot maandag 6 september 06.00 uur

Omleidingen

Autoverkeer wordt omgeleid via de Paterswoldseweg, Laan Corpus den Hoorn, Van Ketwich Verschuurlaan en de Vondellaan.

Fietsers en voetgangers hebben twee opties. Ze kunnen richting het noorden via fietspad Hoornsedijk (langs het Noord-Willemskanaal) en fietsbruggetje de Muntingbrug  en de Brailleweg of richting het zuiden via fietspad Hoornsedijk en de Laan Corpus den Hoorn.

Werkzaamheden aan viaduct

Aannemer Combinatie Herepoort is bij het viaduct over de Van Iddekingeweg aan het werk voor het project Aanpak Ring Zuid. Het viaduct wordt hier verbreed. Op deze plek komt de nieuwe afrit richting het centrum te liggen. Om de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren, wordt het viaduct afgesloten voor verkeer. Tussen 9 juli en 23 augustus wordt de onderdoorgang tijdelijk opengesteld voor fietsers en voetgangers, omdat de Brailleweg in die periode is afgesloten voor alle verkeer.

Brief die 29 april naar omwonenden is gegaan