Start werkzaamheden herinrichting Van Lenneplaan

21 februari 2021

Maandag 1 maart starten de werkzaamheden voor de herinrichting van de Van Lenneplaan. Het gaat om het deel tussen de Van Iddekingeweg en de entree van De Wiardt. In dit gebouw komen straks basisschool De Tamarisk, wijkbibliotheek Forum Groningen en kinderopvang Kids First. De werkzaamheden zullen naar verwachting eind maart klaar zijn.

Dit gedeelte van de straat wordt een éénrichtingsweg. Er worden hier ook zeven kiss & ride plekken gemaakt. Tijdens de werkzaamheden kan er niet geparkeerd worden in dit deel van de Van Lenneplaan. Met omwonenden die wegens omstandigheden toch dichtbij hun woning moeten parkeren, wordt naar een oplossing gezocht.

Meer informatie over de herinrichting van de Van Lenneplaan kun je vinden op de website van Wijkdeal De Wijert onder het kopje verkeer & veiligheid.

Meer informatie over de besluitvorming en evt. bezwaarmogelijkheden:

Besluit tot het instellen van twee gehandicaptenparkeerplaatsen op het parkeerterrein van de MFA aan de Van Lenneplaan te Groningen

Besluit tot het aanwijzen van zeven parkeerplaatsen voor halen en brengen schoolgaande kinderen aan de Van Lenneplaan te Groningen