Spelochtenden BreinBieb in Forumbibliotheek De Wijert

26 augustus 2021

Het spelen van spellen is goed voor het fit houden van het geheugen. Daarom organiseert het Forum op donderdag 16 september, 18 november en 16 december van 10.30 – 11.30 uur een spellenochtend in Forumbibliotheek De Wijert (Van Lenneplaan 10).

Onder begeleiding kan men met elkaar spellen spelen uit de BreinBiebcollectie. Dit kunnen quizzen zijn, maar ook memoryspellen of puzzels. Iedereen is deze ochtend welkom maar in het bijzonder zijn mensen met geheugenproblemen en mantelzorgers uitgenodigd.

BreinBieb bevat een uitgebreide collectie boeken op het gebied van het fit houden van het geheugen tot dementie en mantelzorg. Je vindt er boeken met informatie en ervaringsverhalen maar ook spellen zoals memory, puzzels en quizzen die helpen het geheugen in goede conditie te houden.

De toegang tot deze ochtend is gratis. Iedereen is welkom maar mensen met geheugenproblemen en mantelzorgers zijn speciaal uitgenodigd. Opgave is gewenst maar niet verplicht en is mogelijk door een mail te sturen naar m.hopma@forum.nl t.a.v. Marieke Hopma.

BreinBieb | Forumbibliotheek De Wijert | Toegang gratis