Pop-up koor De Wijert gaat van start!

6 september 2019

Altijd al in een koor willen zingen, maar voel je een drempel? Dat hoeft niet bij pop-up koor De Wijert! Woensdag 11 september gaat het koor van start! 

 

Per keer wordt er met de deelnemers op dát moment een koor gevormd. Met een bekend popliedje wordt er gewoon even lekker met elkaar gezongen. Je hebt beslist geen ervaring nodig. Alleen jouw enthousiasme! Lol gegarandeerd! Want hoe lekker is het om je schaamte te laten gaan, en lekker te gaan zingen? Beleef het mee, en voel de vreugde!

Pop-up koor De Wijert is alleen voor inwoners van De Wijert en deelname is gratis. Opgave gaat via Wijkdeal De Wijert, info@wijkdealdewijert.nl, of je stapt gewoon naar binnen. 

Pop-up koor De Wijert is elke tweede woensdag van de maand. Inloop vanaf 19.15 uur, en we beginnen om 19.30 uur. De avond duurt tot 21.00 uur en kent een korte pauze met koffie en thee. De locatie is de Innovatiewerkplaats Helpman De Wijert, Van Schendelstraat 9. Doe vooral een keer mee!

Pop-up koor De Wijert is een initiatief van Puur Zang en Wijkdeal De Wijert. Voor een leuke muzikale activiteit in de wijk!