Overzicht activiteiten Groninger Forum bibliotheek De Wijert

5 juli 2019

ZOMEROPENINGSTIJDEN

In de periode van maandag 29 juli t/m  zondag 18 augustus is onze bibliotheek in De Wijert geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 08.30 – 17.30 uur.

FORUM BIBLIOTHEEK OP FACEBOOK

De bibliotheken van het Groninger Forum hebben hun eigen plek gekregen op Facebook.

Een plek speciaal voor al het nieuws over onze bibliotheken, de activiteiten en de leukste events.

Je leest hier alles over de nieuwbouw in het centrum en de bibliotheeklocaties. Meld je aan, en mis niks!

Forum Bibliotheek (De Wijert)

 

VAKANTIEBIEB
Elke zomer is er de VakantieBieb, een cadeautje van de bibliotheek voor iedereen. Het is een gratis app die je kunt downloaden om offline e-books te lezen. Lekker handig voor op vakantie!
Hoe werkt het?
Via de app van de VakanieBieb kun je gratis e-books downloaden en offline lezen. Aan het eind van de vakantieperiode worden ze weer automatisch verwijderd uit de app. Handig én makkelijk dus. In de VakantieBieb-app staan meer dan dertig e-books voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Dus voor ieder kind een passend én leuk boek! Naast het ruime aanbod voor kinderen, heeft de VakantieBieb ook romans, spannende en informatieve e-books voor volwassenen. De app is beschikbaar voor Apple en Android, dus ga naar de Play Store of de App Store en download alvast de gratis VakantieBieb-app op je mobiel of tablet. Voor meer informatie kijk je op groningerforum.nl/vakantiebieb

 

OUDER & KINDCAFÉ heeft een nieuwe naam

Het ouder & kindcafé in de Forum Groningen bibliotheken heet vanaf nu Kleintje Koffie.

Kleintje Koffie is de plek waar iedereen; papa, mama, verzorger, oppas of grootouder met jongen kinderen (0-4 jaar) van harte welkom is. Hier krijg je de leukste tips en adviezen over kinderboeken. Regelmatig is er een deskundige aanwezig om wat te vertellen over specifieke ontwerpen zoals babygebaren, mediaopvoeding of muziek- en bewegen met jonge kinderen.

Elke 3e vrijdag van de maand (m.u.v. juli & augustus) | 10.00 – 11.30 uur | voor iedereen met jonge kinderen | gratis toegang