Openluchtbioscoop & FIFA21 -11 september

1 september 2021

Nog even wachten en dan is het zover: De 5e editie van de openlucht bioscoop!  Ook dit jaar zal er samen met het jongerenwerk een FiFa toernooi worden gehouden.  Wil je meedoen! Dat kan! Kijk voor meer informatie op onze jeugdpagina

Kijk hieronder voor de precieze tijden van de films. Het is natuurlijk gratis en we hebben mooi weer besteld. Denk er bij de twee laatste films even aan om je warm aan te kleden en/of een dekentje mee te nemen. In de avond is het nogal frisjes.

Neem je eigen kleedjes, stoelen, eten / drinken etc mee. Er zijn dixies aanwezig voor de hoge nood, maar ga ook gewoon vooraf thuis even. Heb je dat weer gehad en mis je niets van de film.

Voor de bioscoop is geen toegangsbewijs nodig, maar we houden wel de coronaregels aan. D.w.z  ga gewoon 1,5m  van elkaar zitten op verschillende eilandjes. Kinderen kunnen gerust bij elkaar zitten vooraan.  Let op!  De avondfilm is voor iedereen, maar als je wil giebelen of kletsen ga je achteraan of verder aan de zijkant zitten. De oudere bewoners zijn ook gezellig een avondje uit.

De flyer van dit event komt deze week in alle brievenbussen van De Wijert.

We hopen jullie 11 september te zien!   

Het bioscoop-team: Aarnoud, Jildau, Lisa, Ynte en Nathalie