Onderzoek lokale informatievoorziening Groningen

2 april 2023

In opdracht van de Rijksuniversiteit Groningen en de onderzoeksgroep Lectoraat Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht voert Rijk van den Broek onderzoek uit naar waar mensen informatie vandaan halen over hun eigen woonplaats en hoe lokaal nieuws betrokkenheid kan vergroten.

Hiervoor is hij op zoek naar betrokken burgers uit Groningen die (tegen een vergoeding) met hem in gesprek willen gaan. Betrokkenheid in de breedste zin van het woord: bijvoorbeeld door inzet voor de gemeenschap of het verenigingsleven of simpelweg omdat hij of zij er geboren en getogen is.

–>

Voel jij je betrokken bij de stad Groningen en wil je meepraten over de manier waarop jij over jouw woonplaats wordt geïnformeerd? Meld je dan aan voor een onderzoek van de RUG en HU: wat vind je belangrijk om te weten en wat kan beter? Op woensdag 5 april om 16:00 én om 19:00 wordt op een locatie van de RUG een focusgroep georganiseerd met Groningers. De bijeenkomst duurt 1,5 uur en u ontvangt een bol.com t.w.v. €25,- van Bol.com.

Je kunt je aanmelden via mail: rijk.vandenbroek@hu.nl.