Milieustraat De Wijert maart 2020

20 maart 2020

Groningen Schoon Dankzij Mij stond 7 maart in de Hora Siccemasingel in De Wijert. Het werd een frisse, maar zonovergoten topdag. “De bewoners vulden zes containers met grofvuil, twee met hout, één met oud ijzer en één met afgedankte elektrische en elektronische apparaten,” zegt Bram. Zo veel … na mijn korte winterslaap was ik ineens klaar wakker.”

 

 

 

 

2020 – Milieustraat in De Wijert

"We hebben als MilieuStewards al heel veel meegemaakt, zegt Kars Ottens, maar zo snel als vandaag is een 40m3 container bij een tijdelijke Milieustraat nog nooit vol geweest."Groningen Schoon Dankzij Mij stond 7 maart in de Hora Siccemasingel in De Wijert. Het werd een frisse, maar zonovergoten topdag. "De bewoners vulden zes containers met grofvuil, twee met hout, één met oud ijzer en één met afgedankte elektrische en elektronische apparaten," zegt Bram. Zo veel … na mijn korte winterslaap was ik ineens klaar wakker."

Slået op af Groningen Schoon Dankzij Mij i Søndag den 8. marts 2020

 

“Wat was het een ongelooflijk succes, zegt een enthousiaste Nathalie van de Vechte daags na de Milieustraat aan de Hora Siccemasingel in De Wijert. Sorry voor de late reactie, maar ik was de rest van de zaterdag helemaal aan de latten,” voegt ze er grappend toe.

“We hebben als MilieuStewards al heel veel meegemaakt, zegt Kars Ottens, maar zo snel als vandaag is een 40m3 container bij een tijdelijke Milieustraat nog nooit vol geweest.”

 

 

De bewoners vulden uiteindelijk tien 40m3 containers met grofvuil, hout, oud ijzer en afgedankte elektrische en elektronische apparaten. Onze dank aan jou en andere bewoners voor de mede-organisatie, Nathalie .. enne ..de pizza’s gingen erin als … pizza.

We willen Thea, Annet, Manuel, Jelly en Nathalie bedanken voor de organisatie, de koplopers van Wijkdeal De Wijert die aanwezig waren, natuurlijk Groningen Schoon Dankzij MijDe Huismeesters, Brands Bouw, Stichting Kledingbank de zeecontainer de bakfiets-fietsers en pizzeria Bottego voor de sponsoring van de lekkere pizza’s!!!