Mantelzorgondersteuning in Zuid

17 oktober 2020

Graag stel ik mij aan u voor. Vanuit het Steunpunt Mantelzorg van Humanitas ben ik aanspreekpunt voor alle mantelzorgers in Zuid, dus in de Rivierenbuurt, De Wijert, Corpus den Hoorn en alle aangrenzende wijken in Zuid.

 

 

 

 

 

Zorgt u langdurig voor een familielid, vriend, of buur? Dan bent u mantelzorger. Humanitas geeft vanuit het Steunpunt Mantelzorg (digitale) informatie en advies aan mantelzorgers over allerlei onderwerpen. Voor wie dat wil bieden we ook een persoonlijk gesprek, diverse cursussen of hulp van een vrijwilliger. Ook brengen we meerdere keren per jaar een Nieuwsbrief uit.

Het spreekuur voor Zuid is voorlopig alleen op afspraak. U kunt mij voor een afspraak bellen en dan spreken we samen af en waar en wanneer we elkaar kunnen ontmoeten. Dit kan ook buiten, bv tijdens een wandeling.

Zorgt u langdurig voor iemand anders en bent u nog niet bekend bij het Steunpunt Mantelzorg
Laat het mij weten! Dan zorg ik dat u een “mantelzorginformatie tas” ontvangt met daarin onder andere de mantelzorgwaarderingskaart. Meer is te lezen via www.humanitas.nl/groningen

Ook voor informatie over vrijwilligerswerk bij Humanitas of Steunpunt Mantelzorg kunt u bij mij terecht.

U kunt mij bereiken via:

mail: l.katerberg@humanitas.nl

telefoon: 050 – 312 60 00 (Meld- en informatiepunt Humanitas).

Wie weet tot ziens!

 

Hartelijke groet,

Lucien Katerberg

QR-code om mantelzorg aan te vragen via mobiele telefoon