Kerstmarkt

5 december 2018

Voor alweer het derde jaar oprij organiseert Platform De Wijert in gezamenlijkheid met veel ondernemers een reuze gezellige kerstmarkt! Zaterdag 15 december is het zover, tussen 11:00 en 17:00 kan je jezelf helemaal in kerstsfeer onderdompelen aan de van Lenneplaan.

Wat kan je zoal verwachten? Natuurlijk allemaal leuke kraampjes met kerst en cadeauartikelen en heerlijke lekkernijen. Het kersthuis van vorig jaar komt terug, het kerstkoor, een draaimolen en een ballonnenmevrouw komt. Je kunt ook informatie krijgen over Wijkdeal De Wijert, mensen van de wijkdeal zijn aanwezig met een infokraam. Uiteraard is de kerstman weer aanwezig waarmee u op de foto kunt. En we hebben een leuke verassing voor de kinderen in het Hendrik de Vriesplantsoen.

Net als vorig jaar sluiten we de kerstmarkt weer af met een prachtige vuurwerkshow om 17:00 uur. Deze vuurwerkshow wordt mogelijk gemaakt door onwijs vuurwerk.

De kerstmarkt van 2018 wordt mogelijk gemaakt door: Wijkdeal De Wijert, Platform De Wijert, Albert Heijn Willems, Cigo De Weijs, Bloemenmozaïek, Lidl, Tasty Joe & Eetcounter Sip Bloemberg.