Elke woensdag maaltijdservice De Helpende Hand!

8 november 2019

Na de succesvolle start van 6 november 2019 heeft het Fruitcafé besloten door te gaan met de maaltijdservice! Vanaf heden kunt u elke woensdag een heerlijke verse warme maaltijd bij ons opeten of afhalen.

Elke woensdag tussen 12:00 en 14:00 uur kunt u bij maaltijdservice De Helpende Hand terecht om een maaltijd op te eten of af te halen. Maar werkt u de hele dag en bent u om bijvoorbeeld 16:00 of 17:00 uur vrij? Geen nood, want u kunt ook elke woensdag tussen 16:00 en 18:00 uur bij ons terecht voor het afhalen van de warme hap.

De prijs van een vers bereide maaltijd ligt tussen de € 5,- en € 6,- euro. Wilt u weten wat de pot schaft? Neem dan vooral contact met op met het Fruitcafé. En reserveren om af te halen of op te eten is nodig. Dit zodat ze weten hoeveel maaltijden ze gaan bereiden. Neem voor reserveren of vragen over de maaltijdservice contact op met Fruitcafé De Helpende Hand.

U kunt elke woensdag, donderdag of vrijdag met hen bellen of bij ze langs komen aan de Werumeus Buningstraat 20 te Groningen. Bellen op deze 3 dagen kan met: 06-1715 0041. Maar elke dag van de week kunt u een email sturen voor al uw vragen of reserveringen. Geef in de mail aan of u wilt komen eten of af wilt halen. Mailen kan naar: dennis@fruitcafe.nl

Tot ziens bij Maaltijdservice De Helpende Hand.