(update) Damian van 2,5 heeft een vraag voor jou!

27 december 2021

 

Kerst is de meest magische tijd van het jaar, de tijd van sprookjes en magie. Het moment waarop de meest gekoesterde wensen uitkomen. Kinderen schrijven brieven, wachten op de felbegeerde oude man, rennen ‘s ochtends naar de boom voor cadeautjes, dan snoepjes, kerstfilms en sleeën. Maar wij volwassenen, weten dat we in de gekoesterde brief moeten kijken om deze ​​wonderen te laten gebeuren, we weten dat al het wonderbaarlijke door onze handen wordt gedaan.

Het wonder dat ons is overkomen is mogelijk gemaakt door al jullie ‘uitgestoken helpende handen’. Het zijn jullie enorme warme harten die Damian zullen helpen hem een beter leven te geven. Bedankt voor de magie die onze wens laat uitkomen!

De operatie van Damian is gepland op 11 februari en begin februari reizen wij af naar St. Louis, USA. Met kippenvel, tranen van geluk zijn we overtuigd dat we zullen slagen. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte.

Wij wensen u een prachtige kerst en een gezegend nieuwjaar!

Veel liefs van ons,
Maxime & Katya van Marle

 


Damian (2,5) woont op het randje van De Wijert/Helpman. Een vrolijke peuter met 1 grote wens. Hij wil graag zelfstandig lopen. Maar dat gaat niet zonder operatie én niet in Nederland.  In Januari kan hij in Amerika geopereerd worden. Wat een fijn nieuws!  Nu is Damian bezig met sparen, maar hij heeft nog niet genoeg. Met slechts een kleine (anonieme) donatie kunnen we het bedrag snel bij elkaar krijgen om hem te helpen. Help jij ook mee?

Damian heeft een officiële crowdfundingspagina waar zijn ouders uitleggen wat er aan de hand is. Hier kan je ook doneren. Ga naar:

  damianvanmarle@gmail.com

Wij helpen Damian met publiciteit, want SAMEN staan we sterk!