Cadeaubon van het Energieloket

4 januari 2022

Het Energieloket van de gemeente Groningen biedt inwoners die het goed kunnen gebruiken een gratis cadeaubon aan t.w.v. € 50. Zij heeft deze inwoners een brief gestuurd. Ook krijgen 10.000 inwoners met lage inkomens via de Stadjerspas een bon. De cadeaubonnen zijn in te wisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips.  Zie je door de bomen het bos niet meer, neem dan gewoon in ieder geval LED lampen voor de armaturen die je thuis gebruikt.

Let op: De overheid heeft besloten dat vanaf 19 december alle niet-essentiële winkels in Nederland gesloten zijn voor normaal winkelbezoek vanwege corona. Het is vanaf 19 december daarom niet meer mogelijk  om uw cadeaubon in te wisselen bij de Gamma, Praxis, Karwei of andere fysieke winkels in uw gemeente. U kunt uw cadeaubon wel nog besteden in één van de deelnemende webshops. Door op de knop hieronder te klikken kunt u zien bij welke webshops u de cadeaubon kunt inwisselen.

Cadeaubon aanvragen

Cadeaubon gebruiken

 

Actievoorwaarden

  • Per adres kan maximaal 1 cadeaubon worden verzilverd;

  • kerstpakketbon stadjerspas – inleveren voor 15 januari -CHECK.  De cadeaubon is een maand geldig; 

  • Op=op, dus wacht niet te lang met inwisselen. Er is een maximum aantal cadeaubonnen beschikbaar gesteld door de gemeente. Het ontvangen van een code biedt geen garantie op het kunnen inwisselen van de cadeaubon;

  • Indien wij merken dat er meerdere cadeaubonnen op 1 adres zijn verzilverd, dient de waarde terugbetaald te worden;