Valérie Tichelman

Hallo buurtgenoten, mag ik mezelf even voorstellen?

Mijn naam is Valérie Tichelman en woon in de Wijert-Zuid. Alweer zo’n 17 jaar en met veel plezier. Mijn kinderen zijn hier naar school gegaan en mijn jongste is zelfs in deze wijk geboren. Zo is er natuurlijk een hechte band ontstaan tussen mij en De Wijert. Ik ervaar het als een prettige, vertrouwde wijk met ook nog een fijn plantsoen om doorheen te fietsen. De ligging aan de rand van de stad en dicht bij Haren is wat mij betreft ideaal!

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om jullie te vertellen over mijn nieuwe werkzaamheden. Ik houd me al zo’n 25 jaar bezig met mijn dromen en het verklaren oftewel de duiding ervan. Voor mij is dat een niet meer weg te denken en onmisbare activiteit. Droomduiding is een directe en verhelderende manier om tot (zelf)inzicht te komen. En wie wil dat nu niet? De eenvoudige, beeldende wijze waarop dromen in staat zijn inzichten aan te reiken spreekt mij heel erg aan. Zozeer zelfs dat ik in het afgelopen jaar besloten heb het roer om te gooien en droomduiding centraal te stellen in mijn nieuwe bedrijfje: Waar droom jij over? droomduiding op weg naar jezelf

Na jarenlang een eigen praktijk in astrologie en aurareaden te hebben gevoerd ben ik nu dus de aangewezen persoon om je toe te wenden bij vragen omtrent dromen. Ik ben beschikbaar voor individuele consulten en ook voor het geven van workshops, al dan niet op locatie.

Mijn bedrijfje is nog nieuw en daarom volop in ontwikkeling. Om je te inspireren en je te laten zien hoe ik hiermee bezig ben behandel ik ook dromen en de uitleg ervan op mijn Facebook pagina: www.facebook.com/waardroomjijover

Je bent van harte welkom op een workshop droomduiding: Waar droom jij over?

Of kom eens kennismaken (kosteloos) in een individueel contact.

Kijk op mijn site www.waardroomjijover.nl of mijn Facebookpagina en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort om ook jouw dromen op de agenda te zetten!