Richard Brouwer

Hallo buurtgenoten, ik ben Richard Brouwer ik woon sinds november 2014 na jaren afwezigheid weer opnieuw in De Wijert. Ik ben hier geboren en heb er tot mijn elfde jaar gewoond. Toen heb ik onder andere in Helpman gewoond en na vele omzwervingen onder andere via Israël ben ik dus weer terug gekeerd naar deze prachtige wijk de Wijert. Het lijkt me leuk om nog eens met Hebreeuws sprekende mensen in contact te komen om zo die taal weer eens te spreken, mail me op info@wijert.nl met als onderwerp Richard Brouwer om met mij in contact te komen.

Ik ben zeer actief betrokken bij het buurtcentrum MFC, ik heb de mannengroep individueel samenzijn opgezet, ik ben nauw betrokken bij het tuinteam, ik ondersteun de financiële hulp voor wijkbewoners en ik houd me bezig met het opknappen van het binnenterrein bij het MFC. De uitstraling van het MFC kan wat mij betreft een aardige opknapbeurt gebruiken, samen met een aantal andere bewoners en het MFC zelf maken wij ons sterk om van ons buurtcentrum het centrale wijkpunt te maken. Zodat alle wijkgenoten hier komen en zich thuis voelen.

Ik woon heel erg graag in De Wijert omdat ik hier erg veel mensen ken, het is er altijd gezellig, en er zijn leuke gezellige winkels. De Wijert is voor mij een wijk waar iedereen graag samenkomt, waar je met elkaar kan lachen, en waar iedereen voor elkaar klaar staat als het moet.

Ik hoop hier nog vele jaren te mogen wonen en lekker actief in de wijk aan te slag te gaan met allerlei sociale buurt projecten. Dit om de wijk op een leuke manier dichter bij elkaar te brengen.

Met vriendelijke groet,

Richard Brouwer.