Marjon van Oosten

Hallo Wijert bewoners.

 

Ik zal me even voorstellen….Mijn naam is Marjon van Oosten,eigenaar van Kapsalon de Wijert!

Sinds 1-11-2014,heb ik na 18 jaar een salon in Beijum,de overstap gemaakt naar mijn eigen vertrouwde wijk…De Wijert! In de Werumeus Buningstraat.

Ik ben geboren en opgegroeid in Corpus den Hoorn en de Wijert. Ik kreeg de kans om deze salon over te nemen en heb dat met beide handen aan gegrepen. Heel erg leuk om weer veel buurt genoten in de stoel te ontvangen,naast mijn trouwe klanten uit Beijum die mij ook hier weer hun vertrouwen in mij geven,en dat is voor mij ook een eer dat ze als kapster willen houden!

Ik ben in 1977 begonnen als kapster,leerling,en heb het altijd met veel plezier het vak uitgevoerd,en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Voor mij is het overleg tussen u en mij,heel erg belangrijk. Samen de wensen bespreken,wat is er mogelijk,wat past het beste bij u,wat voor haar heeft u….samen een besluit nemen zodat u lekker ontspannen in de stoel kunt gaan zitten en mij uw haar kunt toe vertrouwen.

Knippen kleuren,permanenten,bruidskapsels,fohnen ,opsteken…..extensions …alle behandelingen kunnen bij Kapsalon de Wijert…..voor dames ,heren en kinderen!

Ik ben te vinden in de Werumeus Buningstraat 26/1 en te bereiken op telefoonnummer 0508513288.

Geopend van dinsdag tot vrijdag van 9 tot half 6 en zaterdag van 9 tot 2uur. Met en zonder afspraak.

Tot ziens in Kapsalon de Wijert….koffie en thee staan altijd klaar!