Henriëtte Springelkamp

Ik ben Henriëtte Springelkamp,
Ik woon nu bijna 10 jaar samen met mijn vriend 2 kinderen 4 poezen en een jack russel  in de wijert aan de Horasiccamasingel.

Ik woon graag in de wijert vanwege zijn Flora en Fauna, we hebben hier spechten en zelfs ijsvogeltjes gespot en een groot voordeel is dat de wijk supercentraal ligt van winkels en het centrum van Groningen.
Noem het maar en het is op loopafstand 😉

Van edelsteenkralen maak ik zelf sieraden die ik ook regelmatig verkoop of in opdracht maak. Het repareren van sieraden doe ik proffessioneel en al 20 jaar.
Verder doe ik nog veel meer creadingen en vooral veel aan Zendala tekenen, iets wat ik van mijn moeder een bekende mandala boekenschrijfster heb geerfd.

Samen met mijn vriend waren we toen de kinderen jong waren wel meer betrokken bij het MFC als tegenwoordig maar als we kunnen helpen doen we dat. Zo doet mijn vriend de wijkschouwing nog steeds en ruimt ook regelmatig de rotzooi rond de vijvers op. Ook heeft hij mee gewerkt aan de groentetuinen.

Ik zelf heb mee gedaan met het hobbyclubje en daar uit voortgekomen werk ik nu aan de 2e social sofa die in de wijk word geplaatst.
Met een groepje bewoners mosaïken we onder het genot van een bakkie thee of koffie een paar maanden aan de bank.
Op dit moment ligt het werk even stil omdat we nog een ruimte zoeken waar de bank verwarmd kan staan.

Bekijk ook eens mijn sieraden op: https://www.facebook.com/pages/Heartbeadsdesign-sieraden-reparatie-en-ontwerpatelier/278057195729288