Emile Oude Wolbers

Hoi allemaal.

Ik ben Emile Oude Wolbers en heb ondertussen zo’n beetje in alle streken van het land gewoond. Ongeveer 6 jaar geleden kwam ik naar Groningen. Mijn vriendin, geboren stadjer, wilde zo graag nog eens binnen de ring wonen. Het werd Paddepoel. Groningen heeft mijn hart. Sinds februari 2015 woon ik in De Wijert. Bijna iedere dag geniet ik van de sfeer en zoveel natuur in de wijk. Ik leerde snel mensen kennen door lid te worden van de redactie van de wijkkrant en dat maakte het wonen in deze buurt alleen maar leuker.

Ik ben enthousiast, ondernemend en sociaal betrokken, speel basgitaar en ben gek op taal en communicatie.

Ik ben ook fan van leuker en vrijer leven, vooruitgang (persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke vernieuwing, duurzame oplossingen) en een mooie wereld. Waar ik kan zet ik me, ook professioneel, in voor een nog mooiere wijk en stad en leuker en makkelijker leven. Zo help ik met ontdekken en doorbreken van patronen om dingen makkelijker anders te doen en werk ik mee aan ontwikkelingen voor een betere leefbaarheid en vitaliteit van mensen.

Of het nou gaat om ruimte maken voor de ontwikkeling van je bedrijf, makkelijker omgaan met (dreiging van) inkomensverlies of levensgemak, energiebalans en mindful leven… vaker dan je denkt kan het anders en makkelijker.

Samen leuker leven, daar ga ik voor.

Kennismaken? Kan altijd. Gewoon even een email sturen. Even kijken om m’n website mag natuurlijk ook.