Betekeniseconomie in de wijk

12 september 2018

Beste wijkbewoner/ondernemer,

Ben jij een pionier, op zoek naar inspiratie en betekenisvol ondernemen? Mis dit dan niet…..

 

Morgenavond woensdag 12 september gaan we samen met Kees Klomp pionieren in de stad. We gaan een belangrijk thema, namelijk GEZONDHEID vertalen naar een inspirerende en tastbare voeten-in-de-klei-aanpak voor De Wijert. Door de basis te leggen voor een duurzame, sociale onderneming.

Wil jij weten hoe betekeniseconomie nu echt in zijn werk gaat? Dan wil je hier bij zijn. Misschien wel voor jouw eigen sociale onderneming of project. Denk, maar doe vooral mee!

Het doel? Gezondheid moet voor iedereen toegankelijk zijn!
Het Beweegfestival in De Wijert is de eerste stap. Samen willen wij op 12 september de contouren schetsen voor een duurzame en gezonde toekomst voor alle inwoners van De Wijert.

Datum: woensdag 12 september a.s. van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie: Innovatiewerkplaats Helpman – De Wijert, Van Schendelstraat 9

Let op: je kunt je aanmelden via de onderstaande button vóór morgenmiddag 12.00 uur. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Aanmelden
Kees Klomp is een gepassioneerd voorvechter van de betekeniseconomie en expert op het gebied van betekenisvol ondernemen. Kees is directeur bij SMO, de zakelijk-maatschappelijke denktank van de Erasmus Universiteit en mede-iniatiefnemer van Purpose People Practice.
Contactgegevens 
info@innovatiewerkplaatsgroningenzuid.nl

Innovatiewerkplaats Groningen Zuid
Van Schendelstraat 9
Groningen, Gr 9721GV