Wie wil dit jaar een milieustraat voor de buurt organiseren?

11 januari 2018

Update: het aanmelden is nu gesloten. We hebben een aantal reacties gekregen van geïnteresseerden, en met hen gaan we in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

In mei 2017 is er een milieustraat georganiseerd voor de bewoners rondom het MFC De Wijert. Dit was een erg groot succes. Voor dit jaar zijn er nog een beperkt aantal mogelijkheden om een milieustraat in een ander deel van De Wijert te organiseren.

Een milieustraat is een dag waarop de Gemeente Groningen containers in een straat plaatst en waar u en uw buren dan kosteloos uw grofvuil heen kunt brengen. Kijk voor meer info op: https://www.wijert.nl/milieustraat-de-wijert/

Onze vraag: wie heeft er belangstelling om zo’n milieustraat te organiseren voor zijn/haar deel van De Wijert? Wij vanuit Platform De Wijert willen u graag ondersteunen als u dit met een groepje bewoners op wilt zetten en organiseren.

Interesse? Mail ons dan vooral op: info@wijert.nl met als onderwerp milieustraat. Wij gaan dan samen met u kijken hoe en of we u kunnen helpen een milieustraat te organiseren voor uw buurt! Het aantal milieustraten dat er jaarlijks georganiseerd kan worden in de Gemeente Groningen is beperkt, reageer daarom snel om te kijken naar de mogelijkheden.