De Wijert Schoon

17 mei 2018

17 mei 2018

Gisteravond op 16 mei zijn stille krachten Thea, Jasper, Chiel & Dennis de wijk in gegaan om deze te ontdoen van zwerfvuil, ruim anderhalf uur hebben ze gelopen rond het MFC De Wijert / Helpman en hebben daar maar liefst 2 enorme grote vuilniszakken vol met zwerfvuil uit de wijk gehaald.

Heb je zin om een keer mee te helpen, stuur dan een mailtje naar info@wijert.nl

En gelukkig hebben we de foto’s nog.12 mei 2018

Op woensdagavond 16 mei gaan een aantal leden van de groep van De Wijert Schoon de wijk in om zwerfvuil te ruimen uit onze wijk.

heb jij zin en tijd om mee te helpen dan ben je uiteraard meer dan welkom om je bij de groep aan te sluiten. Meld je vooraf wel even aan, dit zodat we een afvalgrijper en emmer voor je mee kunnen nemen. En dan gaan we samen de wijk ontdoen van wat zwerfvuil.

We verzamelen om 19:30 voor de deur van het MFC De Wijert / Helpman, P.C. Hooftlaan 1. Geef je op door een mailtje te sturen naar: info@wijert.nl

De afvalgrijpers , afvalcaddy en een huisvuilpas die werkt op meerdere ondergrondse containers hebben wij beschikbaar gekregen van de Gemeente Groningen.

Deze pagina zullen we gebruiken om foto’s van de schoonmaakacties te publiceren en aankondigingen te doen voor nieuwe schoonmaakacties!