De Wijert Schoon

13 juni 2018

13 juni 2018

Twee dames, twee heren en twee uur lopen. Dat samen brengt 3 grote afvalzakken vol met zwerfvuil op. Dat is mooi van de straat en in de ondergrondse vuilcontainer beland. Een mooi resultaat van 2 uurtjes zwoegen door de wijk. Marieke, Marike, Jasper & Dennis hebben namens De Wijert Schoon weer hun best gedaan als stille kracht om aan de rand van de wijk rondom de brailleweg de boel weer op te ruimen.

Ditmaal waren zij bewapend met extra klemmen om de zak aan de kar te houden, en met emmers om het zwerfvuil in te deponeren alvorens het in de grote zak gaat. Dat werkt ideaal, deze spullen heeft De Wijert schoon gedoneerd gekregen van De Wijert Bloeit. Waarvoor dank, en op een schonere wijk. Help jij ons ook een keertje mee?12 juni 2018

Oproepje!

Op woensdagavond 13 juni gaan we met een klein groepje weer zwerfvuil ruimen, ditmaal in de buurt van de nieuw aan te leggen ringweg. We verzamelen om 19:30 voor Innovatiewerkplaats Helpman De Wijert (Van Schendelstraat 9). Doe jij ook mee? Stuur dan uiterlijk 13 juni voor 18:00 uur ons een mailtje naar: info@wijert.nl Dan nemen we een afvalgrijper en emmer voor je mee.17 mei 2018

Gisteravond op 16 mei zijn stille krachten Thea, Jasper, Chiel & Dennis de wijk in gegaan om deze te ontdoen van zwerfvuil, ruim anderhalf uur hebben ze gelopen rond het MFC De Wijert / Helpman en hebben daar maar liefst 2 enorme grote vuilniszakken vol met zwerfvuil uit de wijk gehaald.

Heb je zin om een keer mee te helpen, stuur dan een mailtje naar info@wijert.nl

En gelukkig hebben we de foto’s nog.12 mei 2018

Op woensdagavond 16 mei gaan een aantal leden van de groep van De Wijert Schoon de wijk in om zwerfvuil te ruimen uit onze wijk.

heb jij zin en tijd om mee te helpen dan ben je uiteraard meer dan welkom om je bij de groep aan te sluiten. Meld je vooraf wel even aan, dit zodat we een afvalgrijper en emmer voor je mee kunnen nemen. En dan gaan we samen de wijk ontdoen van wat zwerfvuil.

We verzamelen om 19:30 voor de deur van het MFC De Wijert / Helpman, P.C. Hooftlaan 1. Geef je op door een mailtje te sturen naar: info@wijert.nl

De afvalgrijpers , afvalcaddy en een huisvuilpas die werkt op meerdere ondergrondse containers hebben wij beschikbaar gekregen van de Gemeente Groningen.

Deze pagina zullen we gebruiken om foto’s van de schoonmaakacties te publiceren en aankondigingen te doen voor nieuwe schoonmaakacties!