Pop-up store in de Wijert-Zuid

12 juli 2018

Groningen Woont SLIM heeft in de Wijert al meerdere woningen verduurzaamd en bewoners van advies voorzien. In totaal zijn er 20 woningen die al zijn verduurzaamd of waar we binnenkort starten. Om bewoners die ook hun huis duurzaam en toekomstbestendig willen maken de kans te geven een kijkje te nemen in één van deze woningen, zijn wij op zaterdag 28 juli bij de Marsmanlaan 10 aanwezig met een pop-up store.

Ben je ook van plan om je huis te verduurzamen? En wil je weten hoe dit in zijn werk gaat, wat de mogelijkheden zijn en hoe dat er uit ziet in een huis in jouw wijk? Dan is dit je kans!

De bewoners van Marsmanlaan 10 hebben zonnepanelen en een warmtepomp laten plaatsen en de vloeren en muren van het huis laten isoleren. Neem een kijkje in de woning, stel al je vragen aan onze adviseurs en praat met de bewoners over hoe zij het verduurzamen hebben ervaren. Zien we je daar?

Wie zijn wij?

Groningen woont SLIM is de winkel voor duurzaam wonen. Wij helpen bewoners op een laagdrempelige manier bij het verduurzamen van hun woning.

Locatie / details

Op zaterdag 28 juli van 13:00 tot 16:00 aan de Marsmanlaan 10.

Aanmelden kan via: www.groningenwoontslim.nl/marsmanlaan