Kids First COP groep brandt week lang lichtjes in kader van vriendschap en samen zijn

1 februari 2018

Vanaf maandag 5 februari staan de locaties van Kids First COP groep in Groningen en Friesland een week in het teken van de Lichtjesweek. Dit gebeurd ook aan de Ketwich Verschuurlaan.

De Lichtjesweek is een jaarlijks terugkerend feest, specifiek voor Kids First COP groep, wat plaatsvindt begin februari. Tijdens de Lichtjesweek worden de locaties omgetoverd tot een lichtjesparadijs.

Het thema voor de Lichtjesweek 2018 is vriendschap en samen zijn. Lichtjes staan hierbij centraal. De Lichtjesweek vindt plaats op de locaties en elke dag wordt er een activiteit georganiseerd waarin lichtjes of het thema licht centraal staat. Iedere locatie is vrij om op haar eigen manier invulling te geven aan het thema maar de medewerkers van Kids First COP groep bedenken gezamenlijk met de kinderen en ouders activiteiten die te maken hebben met licht om mede hierdoor de verbinding te vergroten. Uiteraard staat plezier hierbij voorop!

Voorleesboeken voor peuters

De Lichtjesweek start maandag 5 februari met het voorlezen van twee peuterboekjes die speciaal voor de Lichtjesweek zijn geschreven. Deze boekjes zullen de rest van de week centraal staan.

Afsluiting
De afsluiting zal zijn aan het einde van de week met een gezamenlijke activiteit voor kinderen en ouders, zoals een lichtjesspeurtocht. Uiteraard in het donker zodat de lichtjes goed zichtbaar zijn.

Ook gastouders van Kids First COP groep gaan met hun kindjes meedoen aan de Lichtjesweek.