Gyas Meerkamp voor bewoners van De Wijert

11 juni 2018

Wat?

De Gyas Meerkamp is een roeiwedstrijd georganiseerd vanuit de Algemene Groninger Studenten Roeivereniging Gyas in de vorm van een meerkamp, bestaande uit twee wedstrijden: een lange afstand van ±2km (zie afbeelding) in de ochtend en een sprint van 400 meter in de middag.

 

Waar en wanneer?

De Gyas Meerkamp zal plaatsvinden op 30 juni 2018 op het Hoornsemeer.

Beste bewoners van De Wijert, wij nodigen u van harte uit!

Altijd al eens willen zien hoe dat roeien bij Gyas nou echt in zijn werk gaat?

Behalve een hopelijk zonnige en sportieve dag voor menig student uit heel Nederland, belooft het ook voor de buurten De Wijert en Corpus den Hoorn een uitgebreide, feestelijke dag te worden in de vorm van een waar evenement. Naast het aanmoedigen van de roeiers en het kennismaken met de roeisport zal het namelijk ook voor u mogelijk zijn deel te nemen aan vele toffe activiteiten zoals stand-up paddleboarden of een potje volleybal! We nodigen u dan ook van harte uit om op 30 juni onder het genot van een hapje en/of drankje een stukje sfeer te proeven aan het prachtige Hoornsemeer!

Gyas, waar ken ik het van?

De Algemene Groninger Studenten Roeivereniging Gyas heeft haar clubhuis en loods, ook wel  het Bootenhuysch genoemd, gevestigd langs het Hoornsediep 199. Dagelijks trainen talloze ploegen langs de A28, zowel recreatief of om de (inter)nationale top te behalen. Waarschijnlijk heeft u ons wel eens gezien!

Contact

Mocht u nog vragen en/of  opmerkingen hebben, kunt u contact opnemen met   secretaris@gyasmeerkamp.nl