Dier Doet is hét evenement voor dierenliefhebbers

26 mei 2018

Honden, slangen, geiten, konijnen, katten, cavia’s, hamsters. Noem het maar op en ze zijn vertegenwoordigd. Het evenement ‘Dier Doet’ op zondag 1 juli 2018 leert je alles over je favoriete dier. Je krijgt bovendien de kans om mee te doen aan talrijke demo’s en workshops. Doe mee in je eentje, neem je trouwe viervoeter mee of laat je vergezellen door vrienden of familie. Het evenement vindt plaats bij Terra MBO aan de Hereweg 99 in Groningen. Het evenement is geopend van 11 tot 16 uur en de toegang is gratis!

Dier Doet wemelt van de doe-activiteiten en experts vertellen over hun eigen (dier)ervaringen. Hiermee kom je binnen no-time alles te weten over de verzorging, training en voeding van allerlei diersoorten. Dier Doet is bovendien verrassend. Pak je kans en bekijk een reptiel of ander exotisch dier van dichtbij. Voor meer infomatie kun je kijken op www.dierdoet.nl.

Terra MBO organiseert

De organisatie van Dier Doet is in handen van de examenstudenten van de opleiding Dierverzorging van Terra MBO Groningen. Eén van hun examens is het organiseren van het evenement Dier Doet, waarbij ze de kennis en passie voor het vak als geen ander kunnen samen- en overbrengen.